Ha nascut la Biblioteca animada

La lectura no és únicament l’acte de desxifrar uns textos per extreure’n el seu significat, sinó que, des d’una perspectiva més àmplia, llegir és també interpretar les imatges, és a dir, l’exercici de la lectura visual.En aquest bloc pretenem recollir, analitzar i comentar diferents mostres d'imatges, dil·lustracions i d'històries animades. Ens hi voleu acompanyar?divendres, 29 de gener de 2010

Oddity: un diccionari il·lustrat digital per a Iphone?El llibre electrònic substituirà el llibre en format paper? Creiem que sí, almenys en bona part. I els contes infantils també? Realment podran convertir-se en llibres electrònics els grans àlbums il·lustrats?
Per altra banda, aquests enginys, necessàriament, hauran de ser prou senzills i resistents per a que els infants els puguin "utilitzar" com a llibres amb total seguretat. Perquè en aquest punt sorgeix una nova incògnita: podrà dissenyar-se expressament un lector adreçat als infants? Un lector senzill, resistent, atractiu (amb carcasses de colors i diferents dissenys?)... Tot un enigma, de moment com a botó de mostra podeu mirar la següent animació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada