Ha nascut la Biblioteca animada

La lectura no és únicament l’acte de desxifrar uns textos per extreure’n el seu significat, sinó que, des d’una perspectiva més àmplia, llegir és també interpretar les imatges, és a dir, l’exercici de la lectura visual.En aquest bloc pretenem recollir, analitzar i comentar diferents mostres d'imatges, dil·lustracions i d'històries animades. Ens hi voleu acompanyar?dijous, 22 d’abril de 2010

La il·lustradora de la setmana: Kitty Crowther


Avui us presentem l'autora i il·lustradora belga Kitty Crowther que recentment ha guanyat el Premi de Literatura infantil Astrid Lindgren Memorial 2010. Aquest guardó va crear-se el 2003 i és un dels més prestigiosos dins l'àmbit de la literatura infantil.

El jurat del Premi va considerar que Crowther és "una mestra de la línia i de l'atmosfera. Manté la tradició del llibre d'imatges però, cercant alhora la transformació i la renovació. Dins del seu món, la porta entre la imaginació i la realitat està oberta". El jurat, a més a més, va concloure que Crowther "es dirigeix al lector amb suavitat i d'una manera personal que causa un profund efecte"


A la Biblioteca trobareu:

I doncs? Corimbo, 2007. I1 HÀBITS
Y entonces? Corimbo, 2007. I1 HÀBITS

Mireu-vos-els i hi trobareu una història màgica!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada