Ha nascut la Biblioteca animada

La lectura no és únicament l’acte de desxifrar uns textos per extreure’n el seu significat, sinó que, des d’una perspectiva més àmplia, llegir és també interpretar les imatges, és a dir, l’exercici de la lectura visual.En aquest bloc pretenem recollir, analitzar i comentar diferents mostres d'imatges, dil·lustracions i d'històries animades. Ens hi voleu acompanyar?divendres, 30 d’abril de 2010

Pep Bruno i Mariona Cabassa, Premi Compostel·la 2010


La família C ha guanyat el Premi Compostel·la per a àlbums il•lustrats que organitza l’editorial Kalandraka. El text és de Pep Bruno i les il·lustracions de Mariona Cabassa.


L’autor defineix l’àlbum com “la història d’una família que viu una vida avorrida i rutinària, fins que un dia troben la manera d’omplir-la de màgia, il•lusió i color a través del circ”.

Els autors (escriptor i il•lustradora) han destacat que ha existit un veritable diàleg entre ells, de manera que han compartit els seus respectius àmbits creatius.

Per a mostra un botó, jutgeu vosaltres mateixos. I ja ho sabeu de seguida que aparegui l’edició catalana del conte la Biblioteca l’adquirirà. No us el perdeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada