Ha nascut la Biblioteca animada

La lectura no és únicament l’acte de desxifrar uns textos per extreure’n el seu significat, sinó que, des d’una perspectiva més àmplia, llegir és també interpretar les imatges, és a dir, l’exercici de la lectura visual.En aquest bloc pretenem recollir, analitzar i comentar diferents mostres d'imatges, dil·lustracions i d'històries animades. Ens hi voleu acompanyar?dimarts, 20 de setembre de 2011

El zoo d'en Tonet de Juan Berrio


Celebrem l’aparició de Mamut, la nova col•lecció de còmics de l’editorial Bang, adreçada exclusivament als infants, i dividida en diferents franges d’edat: 3+, 5+ i 9+.
La col•lecció presenta unes obres ben editades i il•lustrades per alguns dels artistes més rellevants del moment, d’entre els quals, destaquem a Juan Berrio que ens presenta un excel•lent còmic El Zoo d’en Tonet. Una obra plena de sensibilitat, fantasia i humor.
Els dibuixos de Berrio són senzills, descriptius i clars. La seqüenciació de les imatges és perfecta i la història genial i tendra alhora. Una magnifica eina perquè els més menuts comencin desenvolupar la lectura de les imatges. No us la perdeu!
A la Biblioteca el trobareu a la secció de còmics infantils:

Topogràfic: IC 0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada